قیمت میگو پرورشی صادراتی

۷۲ بازديد

صادرات میگو

 

میگو در آب های شور و شیرین جهان یافت می شود و د دو نوع دارد :

  1. میگوی دریایی : که در دریا رشد می شود.
  2. میگویپرورشی : که توسط پرورش دهندگان ماهی و در شرایط ویژه پرورش می یابد .

در ایران میگوی خوراکی آب شور در مناطق کم عمق دریای عمان و خلیج فارس زندگی می کند و برای پرورش میگو باید آب شور دریا از طریق کانال به سمت مزارع هدایت و میگو با آب دریا پرورش داده شود .

صادرات میگو ، از جمله صنایع سودآور و پر درآمد جهان است . در ایران نیز با استقبال غراورانی روبرو است چرا که میگوی ایرانی از کیفیت بالایی برخوردار است و بسیاری  از کشور های جهان مثل مصر ، امارات ، چین ، روسیه ، آلمان ، اسپانیا ، انگلیس و بلژیک خواهان میگوی درجه یک  ایرانی هستند .

 

 صادرات میگوی ایرانی

ایران شرایط بسیاری خوبی در صید انواع آبزیان از جمله میگو دارد . میگو یکی از آبزیان پر طرفدار در جهان است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . کیفیت و مرغوبیت میگو ایرانی برای تمام دنیا ثابت شده است و طرفداران بسیاری دارد .

ارزآوری این محصوب باعث شده است که شاهد اشتغال زایی گسترده در این زمینه باشیم و تولید و پرورش میگو با افزایش محسوسی روبرو شود . بیشترین صادرات میگو ایرانی به امارات و چین است  و از آن جا صادرات میگوی ایرانی جایگاه خود را در تجارت جهانی پیدا کرده است برای کشور بسیار سود آور است .

تنوع بالای میگوی ایرانی ،  کیفیت ، مرغوبیت و خواص بالای این حیوان آبزی باعث شده است که صادرات میگو از ایران به سایر کشور ها با استقبال زیادی روبرو شود . اگر شما تمایل به صادرات میگو و سایر آبزیان را داید تا پایان مقاله با ما همراه باشید :

 

مراحل صادرات میگو

صادرات میگو از ایران و سایر کشور ها مانند ویتنام ، هندوستان ، اکوادور  به  جهان صورت می گیرد . صادرات میگو در اقتصاد ایران تاثیر مثبتی داشته است اما صادر کردن میگو به کشور های دیگر کار راحتی نیست و نیاز دارد که شما مراحلی را پشت سر بگذارید مثل ثبت شرکت  ،دریافت کارت بازرگانی ،باز کردن حساب بانکی ، نداشتن بدهی ارزی و پیمان های معوق شده قسمتی از این مراحل است . اگر تمایل به صادرات میگو دارید ، شرکت وارنا تجارت اوراسیا می تواند به شما در این مراحل کمک کند .

 

مجوز صادات میگو

از آنجایی که صادر کردن میگو به خارج از کشور کاری تخصصی است تنها با داشتن مجوز صادرات میگو می توانید به کشورهای مختلفی از جمله روسیه ترکیه ، امارات ، جین ف اسپانیا و فرانسه و... میگو صادر کنید . برای گرفتن مجوز صادرات میگو  باید به سازمان شیلات ایران مراجعه کنید و یا با ثبت نام در سامانه گمرک و پس از پرداخت هزینه  مجوز را دریافت کنید .

این مجوز برای صادرات  میگو و آبزیان الزامی می باشد .

 

 

نحوه صادرات میگو

در صادرات میگو از ایران به سایر کشور ها مهم ترین نکته ای که وجود دارد شیوه ارسال و نحوه بسته بندی میگو می باشد . از آن جایی که ماندگاری محصول و حفظ کیفیت میگو در مدت زمان ارسال بسیار مهم است ، بهمین دلیل نحوه صادرات میگو پر اهمیت است . میگو و  سایر آبزیان باید به گونه منجمد و بسته بندی شوند که هیچ گونه تغیر و افتی  در کیفیت  و خواص میگو اتفاق نیوفتد تا مطابق استاندارد های سطح بین المللی به کشور هدف برسد .

 

بسته بندی میگو برای صادرات

مهم ترین عاملی که در موفقیت  صادرات میگو تاثیر گذار و حیاتی است ، نحوه بسته بندی میگو صادراتی می باشد . بسته بندی میگو ا باید به روشی استاندارد و به بهترین شکل انجام شود .

میگو جانداری سخت پوست است و انواع مختلفی دارد . هنگام بسته بندی انواع میگو توجه به حفظ خواص و تازگی میگو بسیار حائز اهمیت است . علاوه بر آن میزان دما و نگهداری میگو در زمان بسته بندی بسیار مهم چرا که نباید از  کیفیت و مرغوبیت میگوی ایرانی کاسته شود .

کشور های خارجی به نوع و شیوه بسته بندی میگو خیلی توجه می کنند . طراحی زیبا و خلاق برای بسته بندی و ارسال میگو می تواند یکی ار عواملموفقیت در صادرات میگو باشد .

برای بسته بندی میگو از بسته های پلاستسکی بهداشتی استفاده می شود و در در وزن های 1 تا 2 کیلوگرم  با پاکت های وکیوم یا پاکت سه طرف دوخت بسته بندی می شود .و در مدت زمان طی حمل از بازار تا انبار و از انبار تا گمرک باید در یخچال و دمای منفی 18 درجه  نگهداری و ارسال شود .

از مهم ترین موارد بسته بندی میگوی صادراتی می توان موارد زیر را نام برد :

  1. اطلاعات درج شده روی بسته بندی باید به دو زبان باشد
  2. تاریخ تولید و تاریخ انقضا باید درج شود .
  3. وزن میگو صادراتی روی بسته باید ذکر شده باشد .
  4. داشتن مهر وزارت بهداشت و مجوز های سلامت الزامی است .
  5. داشتن استاندارد سلامت ، استاندارد غذا و دارو الزامی است .

نکته مهم دیگر در بسته بندی میگو برای صادرات ، ابعاد و اندازه میگو در هر بسته بندی است . به طور معمول و برای بسته بندی استاندارد در کاخانه ها ، تعداد میگو ها در هر بسته بندی ،  اندازه ، وزن  و ابعاد آن رعایت می شود .

 

ویژگی میگوی صادراتی

میگو ها آبزیان با ارزش غذایی بالا و خواص بسیار هستند که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارند که به صادرات میگو رونق بخشیده اند . انواع مختلفی از میگو ها در دریا  پرورش و رشد می یابند و بر حسب گونه بین یک تا هفت سال عمر می کنند . اندازه میگوها بین 2 تا 25 سانتی متر می باشد که هرچه طول آن بیشتر باشد قیمت آن نیز افزایش می یابد. از موارد دیگر که می تواند بر قیمت میگو تاثیر بگذارد دریایی یا پرورشی بودن آن است . و یاد آور می شویم که برخی از انواع میگو ها خواهان بیشتری دارند و به قیمت بالاتری نیز به فروش می رسد .

رنگ میگوی صادراتی باید صورتی کم رنگ و بدون هر لکه سیاه رنگی روی آن باشد . بوی میگو صادراتی  نیز باید طبیعی باشد و بوی نامطبوع تند و بد نداشته باشد .

میگو ها به خاطر داشتن اسید چرب غیر اشباع ، خیلی زود فاسد می شوند به همین دلیل باید در انجماد سریع ،  بسته بندی و حمل و نقل میگو دقت لازم را داشته باشید تا کیفیت و مرغوبیت میگو در هنگام صادر شده به سایر کشور ها حفظ شود . معمولا میگوهای صادراتی قبل از صادر شدن ، پاک می شود و میگوی پاک شده ریسک خرابی و فساد کم تری دارند .

 

 

انواع میگو برای صادرات

میگو نیز مانند سایر ابزیان از انواع مختلفی برخوردار است که البته هر کشور بر اساس مصرف و نیاز خود خریدار نوعی خاصی از آن هستند . پیشنهاد می شود قبل از صادرات میگو به کشور هدف ، بازاریابی جامعی از میزان مصرف میگو و نوع میگو انجام دهید و یا از طریق شرکت وارنا نجارت اوراسیا اطلاعات لازم را  برای صادر کردن میگو به کشور هدف بدست بیاورید .

مهم ترین  انواع میگو برای صادرات موارد زیر است :

  • میگوی ببری : میگویی با ارزش غذایی بالا و سرشار از امگا 3 ، مواد معدنی و ویتامین ها که جز بهترین نوع میگو برای صادرات است .رنگ این میگو سبز و صورتی رنگ است و بیشتر در جنوب ایران صید می شود . میگوی سیاه مونودون یک میگو با سایز درشت است که ارزش صادراتی بالایی دارد .
  • میگوی موزی : بعد از میگوی ببری بهترین میگو برای صادرات است و از میگوی ببری کوچک تر است.
  • میگوی سفید :  جایگاه سوم در صادرات میگو را دارد و بیشترین بازار فروش را در کشور روسیه دارد .
  • میگوی سرتیز : جز ارزان ترین میگو برای صادرات است که مشتریان خود را دارد و به صورت خشک نیز به فروش می رسد .

 

 تعرفه و قیمت صادرات میگو

یکی از مهم ترین نکات صادرات میگو ، قیمت و هزینه صادرات به کشور های دیگر می باشد . هزینه فروش میگو بر اساس هر کیلوگرم برای هر نوع از میگو تعیین می شود. همان طور که می دانید میگو انواع مختلفی دارد و گونه های مختلف میگو بر اساس کیفیت و سایز آن تغیر می کند .

هر چه اندازه و سایز میگوی صادراتی بزرگ تر باشد قیمت صادر کرن میگو بیشتر می شود . پس واضح است که شاه میگو از سایر میگو ها گران تر است  و هم چنین میگو دریایی از میگو پرورشی !

فاکتورهایی که می تواند بر قیمت صادرات میگو تاثییر بگذارد :

  1. نوع میگو
  2. سایز میگو
  3. پرورشی یا دریایی
  4. شیوه بسته بندی
  5. قیمت ارز
  6. محل پرورش
  7. قوانین تجاری
  8. هزینه حمل و نقل

داشتن اطلاعات کافی درباره صادرات میگو می تواند به شما کمک کند تا هزینه های صادرات معقو تر و مناسب تر باشد و حاشیه سود بیشتری داشته باشد . برای کسب اطلاغات بیشتر درباره صادرات میگو با وارنا تجارت اوراسیا در ارتباط باشید .

 

 

 

قوانین صادرات میگو

اطلاع  از قوانین و مقررات صادرات جز وظایف مدیران شرکت صادرات میگو است که با مطالعه دقیق و بازاریابی حرفه ای به واردات ماهی هر کشور تسلط داشته باشد و بتواند بازار هدف مناسبی برای فروش میگو صادراتی انتخاب کند . این شرکت ها باید از میزان نیاز بازار داخلی و مصرف ماهی در کشور  اطلاع داشته باشند تا بتوانند بین عرضه و تقاضا تعادل برقرار کنند و نقش مفیدی در اقتصاد کشور داشته باشند به گونه ای که بازار های داخلی تامین شود و با صادرات قوی دقیق  باعث ارزآوری و درآمد زایی در کشور شود .

از دیگر قوانینی که در صادرات میگو مهم است قرارداد با مشتری و تنظیم پسش فاکتور است . تنظیم پیش فاکتور به مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد و به زبان انگلیسی است . شرکت صادرات ماهی  پیش فاکتور را صادر و برای مشتری ارسال می کند و با قیمت گذاری درست و اصولی می تواند قرداد را تکمیل و ثبت کند .

اطلاع از مقررات و مجوزهای بازرگانی کشور هدف از دیگر قوانین صادرات میگو است که باید به آن توجه کرد .در کنار بازاریابی صحیح  مشتری باید از قوانین واردات میگو به آن کشور مطلع شد تا میزان چالش صادرات میگو به حداقل برسد .

 

 

شرکت صادرکننده میگو

صادرات میگو و آبزیان به سایر کشور های جهان ، تجارتی پر سود است که خیلی از تاجران را به فعالیت در این عرصه مشتاق می کند . طبق آمار هند با بیشترین صادرات در رتبه اول قرار دارد . کشورهای ویتنام ، چین و اندونزی و اکوادور در رتبه های بعدی صادرکردن میگو قرار می گیرند .

شرکت صادرات میگو در کشورهای مختلف تمام تلاش خود را می کنند تا بتوانند در رقابت با رقیب خود در بازار بین المللی پیروز شوند و با روش های مختلف سعی دارند تا کشور های بیشتری را برای فروش میگوی خود جذی کنند و میزان صادرات میگوی خود را بالا ببرند .

از آنجایی که دنیای کسب و کار وارد فضای اینترنتی شده است ، بازاریابی دیجیتالی  و جذب مشتری به صورت آنلاین کمک شایانی به صادرات آبزیان و میگو کرده است .خدمات بازاریابی آنلاین و فروش اینترنتی در سال های اخیر از رشد قابل توجهی برخوردار است و بسیاری از شرکت های صادرات میگو از طریق دنیای بزرگ اینترنت ، محصول خود را به جهانیان معرفی و مشتریان خود را جذب می کنند .

همان طور که گفته شد مهم ترین مواردی که شرکت صادرکننده میگو باید به آن توجه داشته باشد :

  • قیمت میگو
  • مجوز صادرات
  • اطلاع از قوانین و مقررات
  • توجه به بسته بندی
  • رعایت بهداشت و دریافت مجوز سلامت
  • بازاریابی صحیح و اصولی
  • اشراف بر اقتصاد جهانی و نوسانات ارز

می باشد . شرکت وارنا تجارت اوراسیا نامی معتبر برای صادرات میگو و سایر آبزیان به کشور های مختلف می باشد .

 

 

 

 

 بهترین شرکت های صادرات میگو در ایران

خوشبختانه ایران بازار خوبی برای صادر کردن میگو به دنیا دارد . میگوی صادراتی از طریق راه دریا و یا با حمل و نقل هوایی به کشور هدف ارسال می شود و شرکت های بزرگ و معتبری در این ضمینه در حال فعالیت و تجارت هستند .

یکی از بهترین شرکت صادرات میگو  ، وارنا تجارت اوراسیا می باشد که سهم بسزایی در تجارت میگوی صادراتی در کشور دارد .

جهت ارتباط با مشاوران ، از طریق راه های ثبت شده اقدام کنید .

 

بیشترین صادران میگو به چه کشور هایی است 

 

میگوی صادراتی ایرانی ، محصولی مرغوب و با کیفیت است که در تمام کشور های جهان طرفدار دارد .حجم بسیاری از میگوی ایرانی به کشورهای جنوب شرق آسیا صادر می شود .

 میگوی پرورشی ایرانی نیز طرفداران خود را دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . استان بووشهر و هرمزگان ، بهترین مرکز برای پروش میگو و سایر آبزیان است  . میگوهای پرورشی ایرانی  در اسیای شرقی و کشور های حوزه خلیج فارس  بسیار محبوب اند .

صادرات میگو از ایران به کشورهای مختلفی مثل کویت ، قطر ، روسیه ، اسپانیا ، چین ، اوکراین ، سنگاپور ، انگلستان ،عراق  و بسیاری از کشور های دیگر صادر می شود .

 

 

 

 

 

·         صادرات میگو به عمان : ارسال میگو به یمن از طریق زمینی هزینه زیادی دارد به همین دلیل از حمل و نقل دریای به طور معمول استفاده می ود .

·         صادرات میگو به قطر : قطر نیز مانند عمان خریدار میگوی ایرانی است که از طریق دریا میگو به قطر صادر می شود.

·         صادرات میگو به روسیه :  یکی از مشتریان همیشگی میگوی صادراتی ایرانی ، کشور روسیه است که با داشتن 145 ملیون جمعیت بازار بزرگی در مصرف میگو دارد . اما به خاطر وجو محدودیت هایی مثل ممنوعیت وزن کانتینر های بالای 20 تن به کشور روسیه و همچنین مسافت طولانی راه زمینی ، میگو صادراتی ایران از طریق هوایی به روسیه ارسال می شود .

·         صادرات میگو به چین :  با توجه به جمعیت بالای چین و مصرف زیاد میگو و آبزیان در این کشور یکی از کشور های هدف برای صادر کردن میگو می باشد .

·          صادرات میگو به دبی : بازار صادرات میگو به دبی بسیار مناسب و پر تقاضا ست چرا یکی از قطب های گردشگری جهان  به حساب  می آید که سالیان توریست های مختلفی را میزبانی می کند .

·         صادرات میگو به ترکیه: یکی دیگر از کشور های هدف برای صادرات میگو ، کشور ترکیه است که از طرفداران میگوی ایرانی می باشد .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.